Contacteer ons

Problemen/vragen over bewegwijzering en/of routeplanner

Bekijk zeker eerst ons veelgestelde vragen pagina. De kans is groot dat je daar snel een antwoord vindt.

Als je een fout ontdekt hebt op onze website of app (foute weergave van een route, knooppunt,...), laat dit dan zeker weten via info@vlaanderen-fietsland.be.

Vragen of opmerkingen over problemen op een fietsnetwerk in Vlaanderen? Is er een bordje verdwenen, stel je vandalisme vast of een ander probleem tijdens een fietstocht langs knooppunten? Richt je vraag rechtstreeks tot de beheerders van de fietsnetwerken:

nummering fietsnetwerk Routedokter provincie Antwerpen
voor alle fietsnetwerken in de provincie Antwerpen - meldpunt
nummering fietsnetwerk Routedokter Toerisme Vlaams-Brabant
voor alle fietsnetwerken in de provincie Vlaams-Brabant - meldpunt
nummering fietsnetwerk Routedokter Toerisme Oost-Vlaanderen
voor alle fietsnetwerken in de provincie Oost-Vlaanderen - meldpunt
nummering fietsnetwerk Routechirurg Westtoer
voor alle fietsnetwerken in de provincie West-Vlaanderen - meldpunt
nummering fietsnetwerk Toerisme Limburg
voor fietsnetwerk Limburg - meldpunt

Je kan ons contacteren voor alle vragen aangaande vlaanderen-fietsland.be. Wil je problemen op het terrein melden (ontbrekende of beschadigde bordjes, versperde weg,...), neem dan contact op met de betreffende routedokter (zie kader links).

Vlaanderen Fietsland is tot nader order een eenmansproject (over ons). Je kan wel stellen dat deze website een uit de hand gelopen hobby is. We doen ons best om zo snel mogelijk op alle vragen van bezoekers te antwoorden maar hier kunnen enkele werkdagen overheen gaan.

Daarom willen we je vriendelijk vragen om, vooraleer je contact met ons opneemt, eerst eens even op de veelgestelde vragen pagina te gaan kijken. De kans is groot dat je daar direct een antwoord op je vraag vindt.

Vind je toch niet het gepaste antwoord op je vraag in onze faq? Stuur dan zeker een mailtje naar info@vlaanderen-fietsland.be. Hou er wel rekening mee dat het tot 10 werkdagen kan duren vooraleer we je van antwoord kunnen dienen.